Wat doet KleesZ

KleesZ schrijft en regelt. Op tijd en op maat. KleesZ denkt met u mee en stelt vragen. Over onderwerp, invalshoek, doelgroep en vormgeving. Samen met KleesZ komt u tot het beste eindresultaat!

KleesZ schrijft… Of het nu gaat om een advertentie, persbericht, flyer, folder, brochure, magazine of schrijven voor uw website, KleesZ verzorgt een goede tekst. Een goede tekst is helder, informeert, inspireert en leest als een trein.

KleesZ redigeert & corrigeert… Het controleren en verbeteren van teksten doet KleesZ als vanzelf. Klopt het taalgebruik, de zinsopbouw? Is de 'tone of voice' de juiste? En is alles duidelijk voor de lezer? U hoeft er niet meer naar om te kijken. Een pakkende kop en een aantrekkelijke intro leiden tot het gewenste totaalplaatje!

KleesZ coördineert… KleesZ kan het gehele proces van idee tot tastbare creatie voor u coördineren: van eindredactie tot vormgeving en begeleiding van het drukwerk. KleesZ werkt hiervoor samen met andere freelancers: art directors, vormgevers en fotografen.